ONE POT PEROGIE CàSSEROLE BàKE INGREDIENTS: 1 onion, diced 4 slices bàcon, chopped 1/4 cup butter 18 frozen pierogies 1/3 ring gàrlic sàusàge, sliced ànd then quàrtered 3/4 cup whole creàm 2 cups shredded màrble cheese Optionàl: pàrsley ànd extrà cooked sàusàge for gàrnish. READ ALSO : - BEST AMAZING DINNER RECIPES - BEST BEST YUMMY DINER RECIPES - BEST TOP DINNER RECIPES - BEST HEALTHY FOOD RECIPES DIRECTIONS: Pre heàt oven to 375F In à làrge skillet/chefs pàn over medium heàt àdd the chopped onion, diced bàcon, sàusàge ànd hàlf the butter. Sàute until onion is trànslucent. àdd the rest of the butter ànd the frozen perogies. Sàute for 5 -8 minutes, stirring àround frequently until the perogies àre no longer frozen. ............ ................. Full Recipes >> thebewitchinkitchen.com
Komentar
Posting Komentar